1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі виявили авто з підробними документами та затримали крадія з чотирма пляшками спиртного

У Ковелі виявили авто з підробними документами та затримали крадія з чотирма пляшками спиртного

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ковеля під час патрулювання зупинили автомобіль «Opel Vectra» під керуванням 19-річного жителя Ковельського району. Під час перевірки документів поліцейські виявили невідповідність записів у реєстраційних документах із номерами вузлів та агрегатів автомобіля, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Транспортний засіб вилучили та доставили на спецмайданчик відділу поліції. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Уночі в Ковелі по вулиці Кришталевій поліцейські на місці злочину затримали зловмисника, котрий викрав із новобудови мультиварку та алкогольні напої. Злодій завдав господареві збитків на дві тис. грн.. За фактом крадіжки з проникненням у приміщення слідчі розпочали кримінальне провадження.

Зловмисник проник у будинок, розбивши склопакет у вікні. Він викрав мультиварку, а також чотири пляшки спиртного. Правопорушника затримали поліцейські, котрі здійснювали профілактичне відпрацювання мікрорайону.

Правоохоронці з’ясували, що зловмиснику 28-років і він житель сусідньої Рівненської області. Слідчі оголосили правопорушнику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Суд обрав щодо підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

Викрадене майно вилучили та повернули законному власнику. Наразі правоохоронці перевіряють на причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Ковельський відділ поліції Волинської області
\

#Крадіжка #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковелі затримали крадія елітного алкоголю

У Ковелі затримали крадія елітного алкоголю
Виявилося, що спирте він привласнював в одному з магазинів міста уже кілька разів. Досі йому вдавалося уникати відповідальності. Проте цього разу крадія затримали.

З приміщення колишнього РАЦСу у Ковелі зловмисники зрізали мідний кабель під напругою

З приміщення колишнього РАЦСу у Ковелі зловмисники зрізали мідний кабель під напругою
Здійснивши крадіжку, вочевидь планували здати його на брухт кольорових металів. Збитки від викраденого, які понесла Ковельська філія ПАТ «Волиньобленерго», наразі підраховуються.