1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські діти побували на захоплюючому «ярмарку ремесел» ФОТО

Ковельські діти побували на захоплюючому «ярмарку ремесел» ФОТО

Сотні юних ковельчан зі своїми батьками, бабусями, дідусями сьогодні прийшли у парк культури імені Лесі Ураїнки. Всіх їх зацікавила акція "100 ідей для дітей", яка вдруге проходить у нашому місті. Її ініціатор - ГО «Велика ідея».

Дітвора мала гарну нагоду спробувати себе у різних професіях, адже на "ярмарку ремесел" було задіяно близько 100 професіоналів.

Особливо гамірно було біля поліцейських, кінологів, кондитерів, пожежників, будівельників, банкірів. Ціла черга вишикувалась біля майбутніх медиків. Всім хотілось зробити укол чи виписати рецепт. Популярністю користувались і спеціальності різьбяра, музиканта, художника, ріелтора, хореографа, тренера.

Одні грали в шахи, інші готували печиво, дівчатка робили макіяж та зачіски, танцювали, займалися йогою. Хлопчики - складали меблі, ремонтували електроприлади, збирали та розбирали справжній автомат. Можна було спробувати себе у ролі адвоката, фотографа, актора, бібліотекаря, лялькаря та навіть хіроманта. Був і справжній майданчик для зйомок кінофільму. Кожному знайшлось заняття до душі.

На усіх, хто прийшов у парк, чекало багато приємних сюрпризів, а також можливість стати власником одного із суперпризів — велосипеда, гіроборда або сертифіката на встановлення брекет-систем.

Крім того, було чимало подарунків, які можна було обміняти на зароблені власною працею гроші - "ідейчики". Спонсори свята підготували чимало приємних сюрпризів: цукерки, квитки у кіно та на мультфільми, на дитячі атракціони. Були серед призів іграшки, складанки, сертифікати на покупки в магазинах, навчання з мови в англійському клубі, на розваги у дитячих центрах.

На запрошення організаторів - зробити для дітей справжнє свято, відгукнулося чимало підприємств, установ, організацій різних форм власності, які й забезпечили для маленьких ковельчан цікаве та змістовне дозвілля.

Побували на святі міський й голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів, які поділилися своїми враженнями за запевнили, що такі заходи стануть в Ковелі традиційними.

Акція "100 ідей для дітей" проходила за фінансової підтримки генеральних партнерів: меблевого центру «Інтарсіо» і Ковельської міської ради, за участю міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та міськрайонного центру зайнятості.


#Дозвілля #МіськийПарк #ВеликаІдея

Коментарі

Читайте також