1. Головна
  2. Новини
  3. 4 червня у Ковелі розпочали роботу пришкільні табори

4 червня у Ковелі розпочали роботу пришкільні табори

Сьогодні, 4 червня, у Ковелі відкрили табори з денним перебуванням школярів. Вони працюватимуть до 21 червня у сімнадцяти загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.

У них відпочиватимуть та проводитимуть своє дозвілля 1620 юних ковельчан. Це діти, які належать до пільгової категорії — сироти, напівсироти, діти учасників АТО та із малозабезпечених та багатодітних родин. А також переможці конкурсів, олімпіад, відмінники навчання, лідери учнівського самоврядування.

З місцевого бюджету на організацію роботи пришкільних таборів виділено 420 тисяч гривень. Для учнів передбачене дворазово гаряче харчування: сніданок та обід.

Для школярів планують провести різнопланові розважальні та пізнавальні заходи, екскурсії, спортивні змагання. Діти вивчатимуть історію рідного краю і загалом відпочиватимуть у дружньому веселому товаристві.

Окрім, цього у міській гімназії та СШ №3 працюватимуть мовні табори, де діти матимуть змогу суттєво поліпшити свої знання з іноземної.

Як повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, цього літа не працюватиме пришкільний табір у ЗОШ №2 у зв'язку з приписом управління ДСНС України у Волинській області щодо відсутності в навчальному закладі евакуаційного виходу та через значну кількість хворих на кір дітей.

Проте загальна кількість дітей, яких планують оздоровити у шкільних літніх таборах, не змешиться.


#Освіта #Дозвілля

Коментарі

Читайте також