1. Головна
  2. Новини
  3. У змаганнях з інтелектуального виду спорту взяло участь понад 40 юних ковельчан

У змаганнях з інтелектуального виду спорту взяло участь понад 40 юних ковельчан

2-3 червня у Ковелі пройшов чемпіонат міста з швидких шахів серед юнаків та дівчат у двох вікових групах з нагоди Дня захисту дітей. У змаганнях взяли участь 42 юних шахісти Ковеля.

У категорії до 16 років серед юнаків перше місце завоював першорозрядник Станіслав Бондаренко, учень СШ №3, друге посів першорозрядник Олександр Кухарук (ЗОШ №12) та третє - Артем Манжос (НВК №13). Серед дівчат чемпіонкою стала Олександра Позур (СШ №3), другий результат - у Вікторії Омельчук (ЗОШ №8) і третій - у Катерини Кравченко (СШ №3).

У категорії до 12 років серед юнаків перемогу здобув Олексій Трухан (ЗОШ №7), на другому місці - Вадим Мороз (НВК №13), на третьому - Любомир Рацький (ЗОШ №5). Серед дівчат перше місце виборола Ярослава Терещук (СШ №3), а друге - Софія Люштик (СШ №3).

Переможці і призери змагань - вихованці тренерів Олени Черняк та Тетяни Портянко. Всі вони нагороджені грамотами, а учасники - солодкими призами від відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету. Відзнаки дітям вручили заступник міського голови Ігор Прокопів та начальник відділу Ігор Семенюк.

Вітаємо юних інтелектуалів з вдалим виступом!



#Шахи #Спорт #КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також

У Ковелі змагались інтелектуали

У Ковелі змагались інтелектуали
У Ковельській КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбувся чемпіонат міста з класичних шахів серед юнаків та дівчат. У змаганнях взяли участь 48 юних спортсменів.