1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельському ЦНАПі проведено модернізацію системи керування чергою

У Ковельському ЦНАПі проведено модернізацію системи керування чергою

У Ковельському ЦНАПі за кошти місцевого бюджету проведено модернізацію системи керування чергою, оновлено програмне забезпечення. З-поміж іншого, встановлено додатковий монітор (відеопанель) для зручності відвідувачів. Система керування чергою не передбачає втручання у розподіл роботи між адміністраторами, тобто автоматично розподіляє людей за чергою згідно талонів, отриманих на інформаційному терміналі. Про це повідомила начальник Центру надання адміністративних послуг міста Ковеля Ольга Чайка.

Один монітор встановлено в залі прийому громадян, інший — в зоні очікування (на рецепції). Він додатково оснащений голосовим повідомленням, що зручно для людей літнього віку та з вадами зору. При потребі виклик може бути повторено кілька разів.

Встановлення моніторів зменшує напругу серед відвідувачів, тому що черга рухається прозоро і кожен може бачити номер свого талона на табло.

Нині на прийомі громадян працює 14 адміністраторів. Наразі планується встановлення обладнання для зняття біометричних даних особи для виготовлення ID-карток (біометричних паспортів). Триває процес прокладання (кодування) каналу зв'язку. Після чого буде отримано відповідні документи, що дають право доступу до демографічного реєстру і обробки персональних даних. Разом з тим готується й додаткове приміщення, у якому завершуються ремонтні роботи.



#ЦНАП

Коментарі

Читайте також