1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі урочисто відкрили нову паркову сцену

У Ковелі урочисто відкрили нову паркову сцену

На День міста у Ковелі відкрили новий сучасний комплекс під відкритим небом.

Будівництво паркової сцени розпочалося ще у 2016. Наступного року її планували здати в експлуатацію. Проте з певних причин цього зробити не вдалося. Все-таки, коли відбувається у місті таке масштабне будівництво, то варто все зробити якісно, надійно, не поспішаючи. Тут і кошти довелось додаткові шукати і, звичайно, більше минуло часу як передбачали. Пише офіційний сайт міської ради.

Тепер у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки є велика сцена, глядацький майданчик, спеціальні гардеробні, просторі підсобні приміщення. Встановлено огорожу та гарні світильники. На час проведення заходів вмонтовуватимуть нові дерев’яні лавки.

На урочистому відкритті паркової сцени до ковельчан звернувся міський голова Олег Кіндер, голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко та народний депутат України Степан Івахів.

Олег Олексійович зауважив, що Ковель постійно розбудовується, стає все більше благоустроєним. Є ще чимало планів та задумів. Проте, аби усе втілити у життя потрібно злагоджено попрацювати. Він подякував ковельчанам за добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток рідного міста. Побажав усім здоров'я, добра, злагоди та невичерпної енергії.

Гарні зичення звучали й від голови облдержадміністрації Олександра Савченка та народного депутата України Степана Івахіва. Степан Петрович у своєму вітальному слові сказав, що важко не помітити як змінюється місто: «Щоразу ми тішимось, перерізаючи нові стрічки. І приємно констатувати, що впродовж останніх років їх було чимало».

Продовжились урочистості церемонією нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу-виставки дитячого малюнка «Ковель у серці моїм», присвяченого 500-річчю наданню Ковелю Магдебурзького права.

У мистецьких змаганнях художньому вернісажі взяли участь 107 юних художників, які представили 117 робіт. Переможцями стали 25 юних митців у різних вікових групах.

Заохочувальні відзнаки вручили почесні гості. Не залишилися без нагород і їх наставники.

А далі свято продовжилося. З оновленої сцени глядачів своїми концертними номерами порадували кращі мистецькі колективи та виконавці Ковеля.



#ДеньМістаКовеля #МагдебурзькеПраво #МіськийПарк #СтепанІвахів #ОлегКіндер #ОлександрСавченко

Коментарі

Читайте також

У Ковелі нагородили переможців і лауреатів конкурсу «Кращий…» ФОТО

У Ковелі нагородили переможців і лауреатів конкурсу «Кращий…» ФОТО
З нагоди Дня міста почесних відзнак удостоєні 18 активних та успішних особистостей у номінаціях: «Найкращий благоустрій території підприємства, організації», «Найкращий благоустрій прибудинкової території», «Найкраще озелення балкону», «Юний талант року», «Громадський діяч року», «Меценат року».