1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські школярі відпочивають на Азовському морі

Ковельські школярі відпочивають на Азовському морі

У рамках співпраці між Ковелем та смт. Нікольське Донецької області, з ініціативи народного депутата України Дмитра Лубінця група юних ковельчан відпочиває на Донеччині. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Як розповіла помічник народного депутата Наталія Проценко, вчора дітей зустріли і поселили в пансіонаті «Троянда», що знаходиться на березі Азовського моря.

Тож сьогодні хлопці та дівчата насолоджуються морським відпочинком. Завтра на них чекає поїздка в екстрим-парк, що в Маріуполі. Планують відвідати заповідник «Кам’яні могили» та побувати на оглядовій екскурсії Нікольським районом.

Зустрінуться діти і з героями-захисниками з батальйону «Азов».

Наталія Проценко каже, що разом з ковельчанами у пансіонаті відпочивають їхні ровесники з Донеччини. Тож це хороша можливість знайти нових друзів, поспілкуватись, більше дізнатись про східну Україну.

Нагадаємо, що діти з Нікольського приїжджають у Ковель не вперше. Вони гостювали тут на Великодні свята, а маленькі волиняни другий рік поспіль мають чудову нагоду відпочити на Азовському морі, куди 20 липня вирушать ще 20 юних ковельчан.


#Дозвілля #Нікольське #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі гостювали діти з Луганщини

У Ковелі гостювали діти з Луганщини
Юних художників на Волинь запросив благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині”. Діти кілька днів відпочивали на Світязі.

Молодь Ковеля запрошують до участі у новому проекті у сферах журналістики та фотографії

Молодь Ковеля запрошують до участі у новому проекті у сферах журналістики та фотографії
Кінцевий термін подачі заявок - 20 липня. Проект «Погляд молоді на місто» розрахований на учасників віком 16-20 років. Він реалізується за підтримки Корпусу Миру США в Україні.