1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські школярі побували на базі полку "Азов" і поспілкувалися з добровольцями

Ковельські школярі побували на базі полку "Азов" і поспілкувалися з добровольцями

20 липня на базу полку "Азов" в Урзуфі побували старшокласники з міста Ковеля. Гостями "азовців" стали 30 волинських школярів у віці від 12 до 15 років, - повідомляє ПроКовель з посиланням на сайт міста Маріуполя.

Супроводжував учнів селищний голова Нікольського - Олег Мендрін. Він розповів, що програма обміну школярів взяла свій початок ще два роки тому, коли населені пункти Нікольське Донецької області та Ковель Волинської області підписали меморандум про співпрацю в різних сферах життя.

У прес-службі полку "Азов" розповіли, що було вирішено дітям з Волинскої області показати базу полку "Азов", щоб вони розширювали свій кругозір і подивилися на тих, хто їх захищає на фронті.

Екскурсію гарнізоном для гостей провів заступник командира другого батальйону по роботі з особовим складом "Дипломат". Він показав школярам побут "азовців", бойову техніку полку, спортивний зал та майданчики, де бійці тренуються. Також полк зробив для школярів невеликий подарунок - в азовському інтерактивному тирі їм показали як вміло поводитися зі зброєю і дали зробити кілька пострілів.

«Такі заходи є важливими для "Азова ", адже діти нашої країни - це її майбутнє. Ще важливішим є те, коли діти будуть розуміти, що бійці "Азова" - це опора країни, її захист, і в першу чергу, полк піклується про своїх співгромадян і дітей. Ми показуємо їм, що тут несуть службу звичайні хлопці, які прийшли сюди за покликом серця ", - прокоментував цей захід "Дипломат".

Він розповів, що також провів бесіду про здоровий спосіб життя: "Я сподіваюся, що в майбутньому ці діти виростуть і приєднаються до лав нашого підрозділу, і ми вже разом продовжимо розвивати нашу країну, а нову країну можна буде побудувати тільки завдяки сильній армії», - додав він.


#Дозвілля #Освіта #Нікольське

Коментарі

Читайте також