1. Головна
  2. Новини
  3. Учасників бойових дій запрошують долучитися до екомарафону «Світанок Світязя»

Учасників бойових дій запрошують долучитися до екомарафону «Світанок Світязя»

Для учасників бойових дій організатори екомарафону «Світанок Світязя» підготували чудовий сюрприз – участь у спортивній події буде абсолютно безкоштовною. Захід відбудеться 11 серпня 2018 року на території Шацького національного парку, у селі Світязь, Шацького району, Волинської області. Про це інформує прес-служба екомарафону у Фейсбук.

Під час екомарафону «Світанок Світязя» 11 серпня відбудуться низка спортивних заходів як для дорослих, так і для дітей. Зокрема: перший в Україні пробіг по воді 400 м, дитячі пробіги по воді на 100 м, півмарафон 21 км, марафон 42 км, естафета та біг по шосе 5 км. Втім, напередодні – 10 серпня відбудеться транскордонний забіг «Пробіг Полісся», що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща.

Аби скористатися можливістю брати участь безкоштовно, учасникам бойових дій необхідно зареєструватися та надіслати фото або скан-копію документа, що засвідчує особу представнику оргкомітету – Макарчуку Максиму на E-mail: max_max_98@ukr.net. Він також відповість на уточнюючі запитання телефоном: (095)852-91-17.

Вже виявили бажання брати участь у забігах на різні дистанції понад 70 спортсменів з Луцька, Києва, Тернополя, Харкова та навіть громадяни Республіки Польща. Реєстрація триває тут до 7 серпня.

Нагадаємо, за день до Екомарафону 10 серпня відбудеться також транскордонний забіг «Пробіг Полісся», що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща.

Спорт та збереження екології – невід’ємна частина життя свідомої людини. Гасло змагань – «Відпочивай активно – збережи екосистему!» покликане привернути увагу до багатства Волинського краю та краси Шацького національного парку, зокрема.

Актуальна інформація є на нашій сторінці у Фейсбук та Інстаграм.


#Спорт #Дозвілля #Відпочинок

Коментарі

Читайте також