1. Головна
  2. Новини
  3. Вулицю Тимошенка у Ковелі ремонтуватимуть державним коштом

Вулицю Тимошенка у Ковелі ремонтуватимуть державним коштом

30,2 млн.грн. буде виділено цього року з державного бюджету на ремонт комунальних доріг міст обласного значення Волині. Про це пише голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко на своїй сторінці у фейсбук.

"Цими коштами держава допоможе таким волинським містам, як Луцьк, Ковель, Нововолинськ та Володимир-Волинський, через співфінансування, реалізувати свої інфраструктурні проекти. Для прикладу, саме за ці кошти відбуватиметься капітальний ремонт "дубнівського" перехрестя у Луцьку, яке є фактичним продовженням об'їзної дороги через село Рованці. Також виділено кошти на будівництво вулиці Героїв Крут у Луцьку та Тимошенка у Ковелі. У Нововолинську та Володимирі-Волинському роботи за даною субвенцію охоплять 29 вулиць, перехресть, або провулків", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що вулиця Тимошенка у Ковелі уже давно потребує ремонту. Щодня саме цією дорогою проходять десятки, а то й сотні великовагових автомобілів, адже вона є частиною дороги міжнародного значення М-19: Доманове (на Брест) — Ковель — Тереблече (на Бухарест). Фінансування необхідних ремонтних робіт вулиці Тимошенка, протяжність якої 1364 м, може сягнути 15 млн. грн. Це досить великі кошти для міського бюджету. Саме тому ковельські депутати у лютому цього року звертались до обласної влади розглянути питання про виділення коштів з обласного бюджету на її реконструкцію.



#РемонтДороги #Благоустрій

Коментарі

Читайте також

У Ковелі ремонтують дороги

У Ковелі ремонтують дороги
Загалом цього року з місцевої казни на капітальний і поточний ремонти вулиць буде спрямовано понад 31,2 млн. грн.