1. Головна
  2. Новини
  3. Міжнародний проект, яким передбачена реконструкція стадіону «Локомотив», зареєстровано у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України

Міжнародний проект, яким передбачена реконструкція стадіону «Локомотив», зареєстровано у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України

У Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України зареєстровано міжнародний проект «Транснаціональні центри діалогу культур», який буде реалізовано у Ковелі в рамках програми транскордонного співробітництва Європейського сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Відповідна реєстрація є обов'язковою умовою для подальшої реалізації проекту. Наступним кроком буде оголошення тендерних процедур щодо закупівлі матеріалів, виконання робіт та послуг. Про це йдеться на сторінці "Стадіон Локомотив - Ковель" у Фейсбук.

Нагадаємо, що проектом передбачається створення на базі стадіону «Локомотив» культурно-мистецького та спортивного центру. Планується реконструкція підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» під приміщення багатофункціонального призначення з багатоцільовими залами для публічних виступів, проведення конференцій, занять танцями, влаштування художніх галерей, навчальних кімнат, гардеробних з санвузлами, адміністративних та підсобних приміщень.

Проект реалізується партнерами з трьох країн: ґміна Щучин з Польщі, виконавчий комітет Ковельської міської ради з України та відділ освіти, спорту та туризму Щучинського райвиконкому з Білорусі.




#Локомотив #Проекти #ЄвропейськийСоюз #ОлегКіндер

Коментарі

Читайте також

Проект реконструкції стадіону «Локомотив» подано для обговорення громадськістю

Проект реконструкції стадіону «Локомотив» подано для обговорення громадськістю
Передбачається створення культурно-мистецького та спортивного центру. У приміщеннях плануються зали для конференцій, занять танцями, художні галереї. Трибуни розраховано на дві тисячі глядачів.