1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельський клуб туристів-рятувальників «Контур» просить підтримати соціальний проект

Ковельський клуб туристів-рятувальників «Контур» просить підтримати соціальний проект

Ідея облаштування залу для занять спортивним туризмом стала поштовхом для об’єднання однодумців в одну міцну команду - ГО Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур». Повідомляє керівник організації Ірина Артемук.

Юні ковельчани, котрі не бачать свого життя без туризму, загорілись бажанням створити свій зал для тренувань, аби самим підвищити свою кваліфікацію і залучити інших дітей та підлітків до цих корисних занять. Досвідчені тренери підхопили ініціативу своїх вихованців, і всі разом ми об’єднались заради втілення спільної мрії.

Діти постійно беруть участь у змаганнях зі спортивного туризму різних рангів, нерідко виборюють в них призи, але відсутність залу для тренувань дається взнаки, тому для них так важливо мати своє власне місце для занять.

Наявність облаштованого залу також допоможе в зацікавленні підростаючого покоління активним відпочинком. Адже в ньому ми плануємо проводити не лише заняття, а й майстеркласи, змагання, конкурси і багато інших цікавих заходів, що дозволить привернути увагу дітей і дати їм можливість обрати для себе цікаве і корисне дозвілля.

Наш зал – чудова альтернатива ризикованим вчинкам. Займаючись спортивним туризмом діти та підлітки мають змогу задовільнити свій юнацький потяг до екстриму, при цьому залишаючись під наглядом досвідчених інструкторів і використовуючи надійну страховку. Тим більше, що заняття в залі ми плануємо проводити безкоштовно.

Безпека кріплень і страховок відповідатиме всім вимогам, адже до справи беруться фахівці. Тому батьки зможуть сміливо відпускати своїх дітей на заняття, знаючи, що вони в безпеці.

Детальніше про соціальний проект, який мріють втілити в життя ковельчани - на сайті "Рубрика".

Голосування за проекти уже розпочато.

📍Голосувати за проект “Облаштування залу для занять спортивним туризмом” можна на сайті: https://awards.org.ua.
📍Для голосування необхідно авторизуватися, для чого натискаємо кнопку «вхід». Авторизація відбувається через Вашу сторінку на Facebook.
📍Після цього обираєте проект, якому хочете віддати свій голос, та натискаєте «голосувати», що знаходиться біля проекту.

Онлайн голосування становить 50% від загальної оцінки.

Голосування відбуватиметься з 1 вересня 12.00 по 31 жовтня 18.00.

Проголосувати за проект “Облаштування залу для занять спортивним туризмом” можна за посиланням https://awards.org.ua/



#КлубКонтур #Дозвілля #Спорт #Проекти

Коментарі

Читайте також