1. Головна
  2. Новини
  3. До 1 жовтня можна подати матеріали до збірки творів про Ковель

До 1 жовтня можна подати матеріали до збірки творів про Ковель

До 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права готується збірка творів про рідне місто.

Запрошують творчих людей долучитись до її написання. Це можуть бути вірші, поеми, оповідання, легенди, новели, присвячені нашій милій і неповторній «квітці Волині».

Свої доробки потрібно подати у друкованому та електронному варіантах в Ковельський історичний музей (вул. Олени Пчілки,11) до 1 жовтня 2018 року: поезія - до трьох аркушів друкованого тексту; проза - до семи (формату А4).

Прийматимуться матеріали, набрані у текстовому редакторі Microsoft Word for Windows. Шрифт - Times New Roman, розмір шрифту – 14 кеглів, міжрядковий інтервал - 1,5.

Також чекаємо від вас пропозицій щодо назви цього унікального видання. Варто сказати, що ілюстраціями до нього стануть малюнки наших талановитих дітей, які представлять їх на конкурсі, присвяченому рідному місту.

Право обирати твори, які увійдуть до книги, залишає за собою редакційна група.



#МагдебурзькеПраво #ІсторіяКовеля

Коментарі

Читайте також

Хто працював над створенням театралізованого дійства у стилі середньовіччя? ФОТО

Хто працював над створенням театралізованого дійства у стилі середньовіччя? ФОТО
На День міста ковельчани побачили історичну виставу на честь 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права. Про автора поеми, акторів, постановників та костюмерів - читайте далі.

У Ковелі урочисто відкрили нову паркову сцену

У Ковелі урочисто відкрили нову паркову сцену
Тепер у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки є велика сцена та глядацький майданчик. Під час урочистостей нагороджено переможців конкурсу «Ковель у серці моїм».