1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі на березі Турії відбулась екологічна толока

У Ковелі на березі Турії відбулась екологічна толока

До міжнародного дня чистих берегів у Ковелі прибрали територію біля Турії. На екологічну толоку ковельчан запросили міжрайонне управління водного господарства та виконавчий комітет міської ради.

Начальник Ковельського управління водного господарства Валерій Грижук розповідає: “Подібні акції у світі проходять з 1986 року, адже проблема засмічення побутовими відходами водойм набрала значних масштабів. Не оминула вона і Ковеля. І часто на берегах Турії ми можемо бачити різноманітний непотріб”.

Разом з тим, керівник підприємства переконаний, що люди разом мають дбати за порядок і усвідомити, що це стосується кожного.

“Ми можемо прибирати, проводити акції, але всі повинні розуміти: якщо не будуть викидати сміття, той не буде що прибирати”, - наголосив пан Валерій.

Підтримали ініціативу організаторів та учасників толоки ковельчани, які проходили поруч.

Іван Кузьмич каже: “Якщо прибирають — це добре! Але ж, головне - не смітити. Бо справжній порядок починається з себе...”

На жаль, до екологічної акції долучилося лише кілька громадських активістів. Організатори сподіваються, що наступного разу охочих побільшає, а такі добрі справи у Ковелі стануть традиційними.



#Турія #Безпека #КовельськеМУВГ

Коментарі

Читайте також