1. Головна
  2. Новини
  3. 22 вересня - День відкритих дверей у Ковельській філії МАУП

22 вересня - День відкритих дверей у Ковельській філії МАУП

Зручне заочне та знижка 20% на навчання: День відкритих дверей у МАУП 22 вересня!

Ви вирішили змінити фах та опанувати нову професію? Бажаєте отримати цікаву спеціальність та зручну форму навчання, що дозволить вам приділяти час роботі та улюбленим хобі?

22 вересня – ваша унікальна можливість відвідати День відкритих дверей у філії найбільшого недержавного ВНЗ країни – Міжрегіональної Академії управління персоналом - у вашому місті! Тільки в цей день гості заходу зможуть отримати знижку 20% на сучасну європейську освіту.

Ви зможете ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою ВНЗ, поспілкуватися зі співробітникам Академії, а також обрати свій шлях професійної кар'єри. Все це можна буде зробити 22 вересня у МАУП вашого міста!

Особливо хочемо відзначити - навчання в МАУП дає вам можливість опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права і багатьох інших.

За потреби поєднання навчання із роботою, ви можете обрати одну із зручних форм навчання, що пропонує МАУП – заочну або дистанційну.

І головне – ви можете обрати навчання зі вступом без ЗНО – завдяки спільній програмі Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП. Докладну інформацію про програму читайте за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/.

Зареєструйтесь на сайті http://od.maup.com.ua/ та використайте унікальний шанс відвідати омріяний ВИШ! Чекаємо вас 22 вересня!

Адреса філії МАУП у Ковелі:

вул. Ф.Одрача,1 (колишня вул. Чапаєва).

телефон для довідок: (03352) 5-24-67

або мобільний: 097 755 62 60

Сторінка Міжрегіональної академії управління персоналом у Фейсбук: https://www.facebook.com/maup.com.ua/

#МАУП #Освіта

Коментарі

Читайте також

23 червня - День відкритих дверей у Ковельській філії МАУП

23 червня - День відкритих дверей у Ковельській філії МАУП
Саме цього дня діятиме знижка в оплаті за навчання. Крім того, можна буде дізнатися про цьогорічні умови вступу до Міжрегіональної Академії управління персоналом. Є можливість отримати вищу освіту без ЗНО.