1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанин став бронзовим призером чемпіонату світу з кікбоксингу WAKO серед юніорів

Ковельчанин став бронзовим призером чемпіонату світу з кікбоксингу WAKO серед юніорів

В італійському місті Езоло з 15 по 23 вересня 2018 року тривав чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів.

Україну на молодіжній першості світу представляв вихованець Волинської обласної федерації кікбоксингу WAKO, ковельчанин Роман Кухта (тренер - Віталій Тимофєєв).

За престижні медалі змагалися понад дві тисячі спортсменів з 67 країн світу.

Як володар цьогорічного Кубку світу, Роман пропустив перше коло змагань і розпочав турнір з перемоги над представником Алжиру. Проте у півфіналі поступився майбутньому чемпіону світу з Росії.

Кандидат в майстри спорту, сімнадцятирічний Роман Кухта став бронзовим призером чемпіонату (вагова категорія до 60 кг серед старших юніорів).


#Кікбоксинг #Спорт

Коментарі

Читайте також

Ковельський кікбоксер – переможець Кубка світу

Ковельський кікбоксер – переможець Кубка світу
У Будапешті проходили змагання Кубка світу з кікбоксингу WAKO. У складі національної збірної - заслужений майстер спорту Юрій Зубчук та старший юніор, кандидат у майстри спорту Роман Кухта.

Юрію Зубчуку присвоєно звання Заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу

Юрію Зубчуку присвоєно звання Заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу
Своїми успіхами ковельський спортсмен завдячує тренеру Віталію Тимофєєву. Приємна подія з вручення посвідчення чекала на Юрія після чемпіонату України, результатом якого став черговий успіх кікбоксера.