1. Головна
  2. Новини
  3. 30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек - це свято фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань - книгу.

Напередодні, 28 вересня у читальному залі Ковельської центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

«Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність», – процитував Василя Сухомлинського голова райдержадміністрації Віктор Козак, подякував за наполегливу творчу працю всім працівникам бібліотечних установ та вручив грамоти за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, активну просвітницьку діяльність та з нагоди професійного свята.

З привітальними словами та словами вдячності виступили начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук, головний редактор газети «Вісті Ковельщини», Заслужений журналіст України Микола Вельма, заслужений працівник культури України, директор Ковельської централізованої бібліотечної системи Галина Божик, протоієрей Іван Оринчак та ряд інших.

Гості заходу побажали бібліотекарям успіхів, натхнення і плідних звершень в роботі, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії.

Подарунком до свята стали музичні вітання працівників районного будинку культури та окремих виконавців.


Джерело - Ковельська райдержадміністрація


#Бібліотека #Дозвілля #ІванОринчак

Коментарі

Читайте також

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет
Ніна Горик, Іван Оринчак, Георгій Ідрісов, Віра Семеній та Анатолій Семенюк - місцеві автори, з творчістю яких можна ознайомитись на сайті Ковельської центральної бібліотеки.

Книги Олега Сенцова, Кузьми Скрябіна та інших відомих авторів поповнили фонди Ковельської центральної районної бібліотеки

Книги Олега Сенцова, Кузьми Скрябіна та інших відомих авторів поповнили фонди Ковельської центральної районної бібліотеки
Історія та сучасність, правда та вигадки, людські долі, роздуми, подорожі. У розмаїтті жанрів, стилів, тематики нових україномовних видань кожен знайде, що почитати.