1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі в ніч на 1 жовтня патрульні виявили кілька осіб із забороненими речовинами

У Ковелі в ніч на 1 жовтня патрульні виявили кілька осіб із забороненими речовинами

У ніч на 1 жовтня в Ковелі полісмени зупинили водія Audi, який порушив Правила дорожнього руху. При спілкуванні у 30-річного чоловіка помітили ознаки сп’яніння, однак той відмовився проходити перевірку. За порушення на нього оформили протокол і постанову.

Згодом зупинили водія Mazda, в автомобілі якого не світила фара в режимі ближнього світла. При поверхневій перевірці в транспортному засобі виявили згорток з речовиною, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин.

Крім того, у ніч на 1 жовтня патрульні отримали повідомлення, що в Ковелі на вулиці Відродження перебувають особи, які можуть мати при собі заборонені речовини.

На місці події полісмени виявили підозрілого громадянина, який не виконував законних вимог інспекторів та чинив їм злісну непокору. Згодом до поліцейських підбігли ще кілька осіб з «групи підтримки» підозрюваного, які заважали затримуванню й хапали за формений одяг.

Застосувавши спецзасіб, 39-річного чоловіка таки затримали та доставили у міськвідділ, де на нього оформили 3 протоколи і 1 постанову.


#ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Поліція Волині нагадує: з 1 жовтня не забудьте увімкнути ближнє світло фар за містом

Поліція Волині нагадує: з 1 жовтня не забудьте увімкнути ближнє світло фар за містом
За порушення водіями транспортних засобів правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами передбачено штраф у розмірі 425 гривень.

Патрульна поліція нагадує, що з 27 вересня в Україні діють нові правила зупинки, стоянки та паркування автомобілів

Патрульна поліція нагадує, що з 27 вересня в Україні діють нові правила  зупинки, стоянки та паркування автомобілів
Головне нововведення - уповноважені особи зможуть виносити постанови по справі про правопорушення без участі особи, яка притягається до адмінвідповідальності.

У Ковелі патрульні вгамовували агресивних чоловіків з «групи підтримки» порушника ПДР. ВІДЕО

У Ковелі патрульні вгамовували агресивних чоловіків з «групи підтримки» порушника ПДР. ВІДЕО
На щастя, конфлікт не переріс у серйозні порушення з нанесенням тілесних ушкоджень, як це часто трапляється. Водій отримав постанову за не увімкнений показчик повороту.