1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські депутати планують дати більше грошей на фізичну культуру і спорт

Ковельські депутати планують дати більше грошей на фізичну культуру і спорт

На черговій сесії міської ради, яка відбудеться наступного тижня, обранці громади вирішуватимуть питання щодо збільшення видатків з міського бюджету на проведення спортивних заходів у Ковелі, участь спортсменів у зборах та змаганнях з футболу, тенісу, легкої атлетики, вільної боротьби та веслування.

Начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк під час засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ї, молоді та релігії, обгрунтував необхідність внесення змін до рішень міської ради від 21.12.2017 року № 32/14 «Про затвердження міської програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018 рік» та № 32/15 «Про затвердження міської програми підтримки розвитку пріоритетних видів спорту на 2018 рік». Збільшується на 50 тисяч гривень фінансування кожної програми.

Стосовно першого документа, то зростають видатки на 30 тисяч гривень на підготовку та участь збірних команд міста в спартакіаді «Волинь спортивна - 2018», інших обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях з настільного тенісу та легкої атлетики. На проведення міських спортивно-масових заходів – на 10 тисяч, на стільки ж – на участь дорослої та дитячо-юнацьких команд Ковеля у навчально-тренувальних зборах до кубка, чемпіонату Волині та інших турнірів з футболу.

Для реалізації міської програми підтримки розвитку пріоритетних видів спорту на 2018 рік додається 30 тисяч гривень на веслування на байдарках і каное та 20 тисяч на вільну боротьбу.

Рішення щодо виділення коштів буде приймати сесія міської ради, що відбудеться у четвер, 25 жовтня.



#Спорт #Депутати #СесіяМіськоїРади

Коментарі

Читайте також

Ковельчани - у складі національної збірної на Кубку світу з веслування на човнах Дракон у Китаї

Ковельчани - у складі національної збірної на Кубку світу з веслування на човнах Дракон у Китаї
За нагороди будуть змагатися спортсмени з Австралії, Канади, Китаю, Тайпей, Чехії, Гонконг-Китаю, Великої Британії, Ірану, Тайланду, Швейцарії, України та Росії. Бажаємо нашій збірній перемог!