1. Головна
  2. Новини
  3. Як вихованці ДНЗ №8 «Казка» м. Ковеля зустріли «Свято осені»

Як вихованці ДНЗ №8 «Казка» м. Ковеля зустріли «Свято осені»

Традиційно цієї пори у дошкільних навчальних закладах міста проходить свято осені. Цікаво й оригінально провели його й у ДНЗ №8 «Казка». Про захід, організований для дошкільнят, офіційному сайту міської ради розповіла завідувач закладу Ірина Леус.

Для дітей тематичне святкове дійство – це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. Хоча осінь і називають «сумовитою», хто як не діти, найбільше радіють яскравому різнокольоровому листопаду, дарам і щедротам цієї пори року. Свято осені в дитячому садку — це завжди феєрична, сповнена барв і дивовижних персонажів казка. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розповідали вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Такі заходи виконують навчально-пізнавальну місію. Адже дозволяють відтворити ознаки осені, закріпити знання про її дари, привернути увагу до краси рідного краю, виховувати любов до землі, дбайливе ставлення до всього живого, почуття прекрасного.

У сценічних постановках маленькі ковельчани, одягнені у національне вбрання, демонстрували українську гостинність, щедрість та щирість. Вихованці зобразили багатства лісу, поля, саду, як готуються до зими звірята.

Свято вдалося, залишило позитивні емоції та хороший настрій у дітей і дорослих.



Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради


#Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі обрали «Маленьку україночку»

У Ковелі обрали «Маленьку україночку»
Аби вихованки Палацу учнівської молоді змістовно провели час на осінніх канікулах, для них організували конкурс. Дівчатка танцювали, малювали, відгадували пісні та готували смачні страви.

Народний художній колектив «Барвінок» став володарем першої премії міжнародного фестивалю-конкурсу

Народний художній колектив «Барвінок» став володарем першої премії міжнародного фестивалю-конкурсу
За вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва дитячої та юнацької творчості талановитої молоді відзначено й керівників ансамблю: Любов Ризванюк, Марію Солоп, Тетяну Гулечко, Сергія Панюса.