1. Головна
  2. Новини
  3. Народний художній колектив «Барвінок» став володарем першої премії міжнародного фестивалю-конкурсу

Народний художній колектив «Барвінок» став володарем першої премії міжнародного фестивалю-конкурсу

Наприкінці жовтня у місті Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс «Day of Dance». У ньому брали участь професійні та аматорські колективи з різних областей України, серед яких і Народний художній колектив ансамбль танцю «Барвінок» Ковельського палацу учнівської молоді імені Івана Франка.

У конкурсний день «барвінчата» презентували свою майстерність у танцях «Волинська скакуха» та «Гуцулята». Професійне журі високо оцінило виступ ковельських вихованців, виставивши найвищі бали. Юні танцюристи не стримували своїх радісних емоцій, але з нетерпінням та тривогою чекали наступного дня для оголошення результатів конкурсу.

У вільний час ковельчани насолоджувались миловидними вуличками Львова, відвідали шоколадну та карамельну фабрики, покаталися на ковзанах на льодовому полі, весело провели час на дискотеці.

І ось вирішальна мить: Народний художній колектив «Барвінок» нагороджено дипломом лауреата І премії. Також відзначено дипломами за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України керівників – Любов Ризванюк, Марію Солоп, Тетяну Гулечко, Сергія Панюса.

Побажаємо нашому «Барвінку» великих перемог, успіхів та процвітання!


Людмила Посполітак,
методист Палацу учнівської молоді імені Івана Франка


Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради



#Барвінок #ПалацУчнівськоїМолоді #Освіта

Коментарі

Читайте також

Ковельчанка, Відмінник освіти України Любов Ризванюк удостоєна обласної премії за заслуги у сфері освіти

Ковельчанка, Відмінник освіти України Любов Ризванюк удостоєна обласної премії за заслуги у сфері освіти
Уже понад сорок років вона є художнім керівником «Народного художнього колективу» - ансамблю танцю «Барвінок» палацу учнівської молоді імені Івана Франка.

Ансамбль танцю «Барвінок» на міжнародному конкурсі удостоєний відзнаки за зайняте І місце

Ансамбль танцю «Барвінок» на міжнародному конкурсі удостоєний відзнаки за зайняте І місце
Батьки вихованців висловлюють вдячність педагогам: керівнику Любові Ризванюк, хореографам Марії Солоп та Тетяні Гулечко за турботу про дітей, уважність і підтримку під час поїздки до Болгарії.