1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі підписали декларації з лікарями 63,3% мешканців міста

У Ковелі підписали декларації з лікарями 63,3% мешканців міста

У Ковелі підписали декларації з лікарями 63,3 відсотка ковельчан. Повідомляє ПроКовель. Вони вже встигли визначитися зі своїм сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром для дитини. Про це на апаратній нараді у міськвиконкомі повідомила начальник міського відділу охорони здоров’я Лідія Жолінська.

Також Лідія Анатоліївна відмітила, що на Волині – це один з найкращих результатів, адже середній становить 59 відсотків, а по Україні лише 50%. Втім, найвищий показник підписання декларацій зафіксований у Червонограді. Там вже мають своїх лікарів 76% населення.

На своїй сторінці у Фейсбук Ковельське МТМО постійно подає інформацію щодо тих лікарів, які ще мають вакантні місця для підписання декларацій.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер очікує, що до кінця року містяни остаточно визначаться з вибором сімейного лікаря, а отже і бюджет міста зможе отримати від держави на розвиток медицини значно більше грошей.


#КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

У Ковелі завдяки високому рівню вакцинації від кору нових спалахів захворюваності не зареєстровано

У Ковелі завдяки високому рівню вакцинації від кору нових спалахів захворюваності не зареєстровано
Впродовж 2018 року найбільше хворих на кір в області було серед ковельчан. Саме завдяки цьому в місті вдалося підвищити рівень вакцинації населення від цієї недуги.