1. Головна
  2. Новини
  3. 23 команди з України та Білорусі взяли участь у турнірі з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера ВІДЕО

23 команди з України та Білорусі взяли участь у турнірі з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера ВІДЕО

12 - 13 грудня у спортивному залі КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Петра Федоровича Стуса. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь 23 команди (233 юнаків та дівчат) 2003 року народження та молодших. До Ковеля прибули спортсмени з Київської, Полтавської, Одеської, Харківської, Житомирської, Івано-Франківської, Рівненської та Волинської областей, команди з Мінська та Пінська (Республіка Білорусь).

На урочистому відкритті змагань глядачів, тренерів та учасників привітав заступник міського голови Ігор Прокопів: «Для Ковеля стало уже доброю традицією проведення цих змагань. Дуже приємно, що справу нашого земляка Петра Стуса продовжують його сини та тренери-однодумці, які виховали чудову плеяду спортсменів – переможців міжнародних і всеукраїнських турнірів».

До примсутніх звернулись майстер спорту України, вихованець Петра Стуса - Віктор Сагаль, представник фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Наталія Сеник, син заслуженого тренера Олег Стус та секретар змагань, заслужений тренер України Анатолій Мілехин, який нагородив цінними подарунками та грамотами у номінації «Краща десятка спортсменів з боротьби вільної».

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Петра Федоровича Стуса. Право покласти квіти на його могилу було надано вихованкам ДЮСШ управління освіти, майстрам спорту Олі та Анастасії Падошик.

Два дні юнаки та дівчата демонстрували глядачам свою майстерність та змагались в чудовому спортивному залі КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, пам’ятними призами від спонсорів.

Детальніше у сюжеті 12 каналу.



#ВільнаБоротьба #Спорт

Коментарі

Читайте також