1. Головна
  2. Новини
  3. Перевірити наявність безкоштовних ліків у медзакладах Ковельського МТМО можна онлайн

Перевірити наявність безкоштовних ліків у медзакладах Ковельського МТМО можна онлайн

З метою підвищення рівня прозорості та підзвітності закладів системи охорони здоров’я запущено роботу сайту «Безкоштовні ліки». На сайті розміщено перелік оплачених державою медикаментів, що наявні у лікарнях Волинської області та мають видаватися в лікарнях безкоштовно.

Гарантовані державою ліки, що включені в Національний перелік, покликані зменшити фінансовий тягар на лікування у стаціонарі та зробити їх більш доступними для громадян. Нацперелік – це короткий перелік основних безпечних препаратів з доведеною ефективністю, якими лікують найпоширеніші захворювання в Україні.

За адресою http://volyn.liky.ua висвітлена інформація про перелік лікарських засобів та медичних виробів, наявних, у тому числі, в Ковельському МТМО, яку може отримати кожен зацікавлений у ній. Даний інформаційний блок оновлюється щотижнево.


#КовельськеМТМО

Коментарі

Читайте також

Ковельський пологовий будинок отримав медичне обладнання для лікування новонароджених

Ковельський пологовий будинок отримав медичне обладнання для лікування новонароджених
Систему штучної вентиляції легень та лампу інтенсивної фототерапії придбали за кошти, зібрані в рамках благодійної акції "Дорога до серця", яка проводилась АЗК WOG за сприяння Степана Івахіва.