1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковель приїде найсильніша людина світу - Василь Вірастюк

У Ковель приїде найсильніша людина світу - Василь Вірастюк

22 грудня у Ковелі відбудеться зустріч з творчою групою фільму «Пригоди S Миколая». Кінотеатр «Прем’єра» запрошує на перегляд сімейної комедії режисера Семена Горова. Стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема та його сестри-підлітка у карпатському селі напередодні Дня Святого Миколая.

Серед акторів, котрі приїдуть на зустріч з ковельчанами, - український силач, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», чемпіон світу у силовому багатоборсті, Заслужений майстер спорту України, актор Василь Вірастюк.

Вхід лише за квитками. Купуємо квитки на фільм «Пригоди S Миколая» в суботу 22 грудня 16:05 або 19:00 та отримуємо прекрасний бонус - зустріч із творчою групою фільму!

Беріть своїх діток та приходьте у кінотеатр "Прем'єра", щоб поспілкуватись із командою фільму: режисером Семеном Горовим та виконавцем ролі Кабана - Василем Вірастюком. У Ковель завітає й справжній Миколай, - обіцяють організатори зустрічі.

16:05 - перегляд денного сеансу фільму
17:30 – спілкування з режисером та актором
19:00 – перегляд вечірнього сеансу фільму
Ціна квитка - 85грн.

#Кінотеатр

Коментарі

Читайте також

Герб Ковеля – в українській комедії «Шалене весілля», виконавчим продюсером якого є ковельчанин

Герб Ковеля – в українській комедії «Шалене весілля», виконавчим продюсером якого є ковельчанин
Кінотеатр «Прем’єра» вкотре здивував глядачів цікавим конкурсом. Спостережливі ковельчани, які побачили фільм у перші дні показу, виграли призи, упоравшись із завданням: помітили герб свого міста в одному з епізодів.