1. Головна
  2. Новини
  3. Забудовника житлового комплексу «Варшавський» у Ковелі відзначили представники Української Греко-Католицької Церкви

Забудовника житлового комплексу «Варшавський» у Ковелі відзначили представники Української Греко-Католицької Церкви

За внесок у розбудову духовного життя Української Греко-Католицької Церкви відзначили Грамотою керівника одного з підприємств групи компаній «Новий вектор», яка зводить у Ковелі на вул. Заводській житловий комплекс «Варшавський».

Грамоту від Луцького екзархату директору будівельної компанії «УкрІнкомтехбуд» Ярославу Гуменюку вручив священик храму Миколая Чарнецького УГКЦ отець Євген Задорожний. Разом з прихожанами церкви вони привітали забудовника та майбутніх новоселів зі святами.

«Зважаючи на Ваш внесок у розбудову духовного життя Української Греко-Католицької Церкви, висловлюємо Вам щиру вдячність за вклад у будівництво фундаменту храму блаженного священномученика Василя Величковського м.Ковель, Луцького екзархату УГКЦ».

Крім того, представники будівельної компанії вручили подарунки своїм інвесторам - майбутнім мешканцям ЖК «Варшавський», та провели святковий розіраш призів.




Довідково:
У Ковелі розпочато будівництво храму на честь Блаженного Василія Величковського (по вулиці Відродження, мікрорайон "Ковельсільмашу"). Це друга греко-католицька парафія в Ковелі. У листопаді відбулося освячення фундаменту нового храму.


#Новобудова #УГКЦ

Коментарі

Читайте також

ЖК "Парковий квартал" перетворюється на один із найкомфортніших та затишних житлових мікрорайонів Ковеля

ЖК "Парковий квартал"  перетворюється на один із найкомфортніших та затишних житлових мікрорайонів Ковеля
Триває будівництво другого будинку. Ковельчанам пропонують квартири з різним плануванням та площею. Можна домовитись про огляд майбутнього помешкання.