1. Головна
  2. Новини
  3. Батьки хворої 15-річної ковельчанки просять допомоги в боротьбі зі страшною недугою та врятувати єдину донечку

Батьки хворої 15-річної ковельчанки просять допомоги в боротьбі зі страшною недугою та врятувати єдину донечку

Батьки хворої ковельчанки Валерії просять допомоги в боротьбі зі страшною недугою. Дитина хворіє з 2014 року. Спочатку була ЛЕЙКОПЕНІЯ, потім ІДІОПАТИЧНА ТРОМБОЦИТОПЕНІЧНА ПУРПУРА. Було проведено різноманітне лікування, яке давало короткочасний ефект. За останні 4 роки лікарняні палати стали як домашні. Неодноразові пункції кісткового мозку, консультації кращих лікарів-професорів Києва і Львова, дороговартісні аналізи і все безрезультатно.

У листопаді 2018 року встановили МІЄЛОДИСПЛАСТИЧНИЙ СИНДРОМ (гіперклітинний варіант). Лікування немає. Єдиний шанс на життя - це трансплантація. Яку потрібно зробити якнайшвидше, поки хвороба не трансформувалася в ГОСТРИЙ МІЄЛОБЛАСНИЙ ЛЕЙКОЗ. Рідного донора немає, тому трансплантацію потрібно робити за кордоном. Відгукнулися клініки Туреччини та Білорусі. Щоб потрапити на лікування потрібно внести 100% передоплату в розмірі 100 тисяч доларів.

Сім'я не в змозі зібрати такі гроші самостійно. Тому просять усіх небайдужих людей про допомогу.

Давайте разом подаруємо шанс на життя єдиній дитині у сім'ї.

номер телефону мами 096 480 68 01 - Наталія

номер телефону батька 098 909 91 99 - Олександр

Карта Ощадбанку 5167 4901 6021 5092 Копець Наталія Євгенівна

Картка ПриватБанку 5168 7573 4583 8181 Копець Олександр Миколайович


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

Від ковельських ультрас - телевізор, від ФЦ "Ковель-Волинь" - форма та м'ячі, від ковельчан - смаколики, одяг та іграшки

Від ковельських ультрас - телевізор, від ФЦ "Ковель-Волинь" - форма та м'ячі, від ковельчан - смаколики, одяг та іграшки
Діти з особливими потребами спеціалізованої школи-інтернату отримали подарунки. Кошти збирали під час благодійного турніру, організованого місцевим осередком ВГО "Сокіл". До доброчинної акції приєдналися й небайдужі люди.