1. Головна
  2. Новини
  3. Мешканці Ковельського району розбирали залізничні колії та здавали запчастини на металобрухт

Мешканці Ковельського району розбирали залізничні колії та здавали запчастини на металобрухт

Двоє жителів Ковельського району розбирали колії та крали деталі до них. Вочевидь для того, аби здати на металобрухт. Пише ВолиньРоst з посиланням на вирок Ковельського міськрайонного суду.
Фото ілюстративне

Правоохоронці встановили 7 фактів крадіжок. Зокрема, на недіючій під'їзній колії №34 станції Вербка поблизу військової частини А-2042 демонтували верхню будову колії та викрали 38 металевих накладок та 76 стикових металевих гвинтів з гайками.

Окрім того, зловмисники орудували на залізничних перегонах Ковель-Мацеїв; Вербка-Камінь-Каширський; Голоби-Радошин та станції Ковель.

Відтак, чоловіки завдали виробничому підрозділу «Ковельська дистанція колії» регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» майнової шкоди на 38,5 тисяч гривень.

Проте в ході слідства вони обоє погодились підписати з потерпілою юридичною особою угоду про примирення, а тому суд призначив їм обом покарання у виді 2 років іспитового терміну.



#НаціональнаПоліція #Укрзалізниця

Коментарі

Читайте також

Поліція встановила причетність мешканців Ковельського і Турійського районів до ряду крадіжок

Поліція встановила причетність мешканців Ковельського і Турійського районів до ряду крадіжок
Група осіб викрадала домашнє майно та інші цінні речі з помешкань жителів навколишніх сіл. На правопорушників чекає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.

Шахраї активізувалися: минулої доби поліція зареєструвала шість повідомлень. Зокрема і у Ковелі

Шахраї активізувалися: минулої доби поліція зареєструвала шість повідомлень. Зокрема і у Ковелі
Під приводом купівлі товарів і техніки через мережу Інтернет шахраї ошукали громадян на понад 50 тисяч гривень. Звернення надійшли до Ковельського, Любомльського, Камінь-Каширського та Луцького відділу поліції.