1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські медики зустрілися зі співачкою Анастасією Приходько та народним депутатом Іваном Крульком

Ковельські медики зустрілися зі співачкою Анастасією Приходько та народним депутатом Іваном Крульком

У конференц-залі Комунального некомерційного підприємства Ковельське МТМО відбулась зустріч працівників медичного об'єднання з народним депутатом України, обраним по загальнодержавному багатомандатному округу від політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Іваном Крулько. Про це пише голова профспілкового комітету Ковельського МТМО Сергій Товкач на своїй сторінці у Фейсбук.

На початку свого виступу Іван Іванович акцентував увагу присутніх, що він виступає перед ковельськими медиками в якості заступника голови партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, яка, як відомо, є кандидатом у Президенти України.

Іван Крулько лаконічно, по-діловому, роз'яснив присутнім основні тези виборчої програми Юлії Тимошенко "Новий курс України", а також вказав на головні відмінності програмних засад кандидата в Президенти від "Батьківщини" від інших її найближчих рейтингових опонентів.

Із роз'ясненням власних мотивів підтримки та закликом голосувати за Юлію Тимошенко, як Президента України, до медичних працівників звернулася Заслужена артистка України, громадський діяч і волонтер Анастасія Приходько.


#ВибориПрезидента #СергійТовкач

Коментарі

Читайте також

На Волині поліція зареєструвала 44 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. Зокрема, і у Ковелі

На Волині поліція зареєструвала 44 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. Зокрема, і у Ковелі
Громадяни звертаються до правоохоронців при виявленні порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права, підкупу виборців. У більшості випадків інформація не підтвердилася.

У Ковелі відведені місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

У Ковелі відведені місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації
Аби дотримуватися правил благоустрою міста, представникам політичних сил та іншим суб’єктам виборчого процесу радять скористатися тумбами, які розміщені у різних мікрорайонах міста.