1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі горить суха трава та дачні будинки ВІДЕО

У Ковелі горить суха трава та дачні будинки ВІДЕО

Сьогодні, 4 березня, під час оперативної наради у міськвиконкомі міський голова Олег Кіндер дав доручення начальнику відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрію Дідковському спільно з рятувальниками провести нараду за участю керівників садівничів масивів з метою роз'яснювальної роботи та недопущення випадків випалювання сухої рослинності на дачних та присадибних ділянках.

Крім того, міський голова звернув увагу й на те, що зазвичай у весняний період горить трава й поблизу залізничного полотна та автомобільних доріг, що спричиняє неабияку шкоду довкілюлю та несе загрозу людям та майну. Тож варто співпрацювати й з керівниками відповідних слубж залізниці та автодоріг, аби недопустити пожеж.

Минулого тижня у Ковелі сталося шість пожеж. Три з них - на садівничих масивах: "Дружба" та "Калина". Через необережне поводження з вогнем знищені дачні будиночки та господарські споруди, а також 1 га сухої трави.

1 березня на вулиці Театральній горів металевий кіоск критий шифером. Рятувальники встановили причину - підпал.

3 березня о 19.30 рятувальні підрозділи виїжджали за викликом на вулицю 40 років Перемоги, де необережне поводження з вогнем невстановлених осіб спричинило загорання сухої трави на площі 0,5 га.

Відео пожежі очевидці розмістили на youtube-каналі.


Відео: Вадим Дричик


#Рятувальники #ЮрійДідковський #Екологія #ВадимДричик

Коментарі

Читайте також