1. Головна
  2. Новини
  3. «Побратими України» напередодні 8 березня влаштували святкову зустріч для дружин та дітей волинських Героїв

«Побратими України» напередодні 8 березня влаштували святкову зустріч для дружин та дітей волинських Героїв

З нагоди свята весни - 8-го березня, спілка «Побратими України» влаштувала святкову зустріч для дружин та дітей захисників України, волинських Героїв, які поклали своє життя, захищаючи країну на сході.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник Волинського обласного осередку спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України», ковельчанин Юрій Ганджала.

На святкову зустріч «Побратими України» запросили сім’ї з Луцька та районів Волинської області. Діток порадували солодкий стіл та професійні аніматори. А жінки мали можливість відпочити у невимушеній атмосфері, поспілкуватись між собою, а також розповісти про проблеми, які «Побратими» спробують вирішувати спільно. За гостинність організатори дякують закладу Show Bazilik.



#ПобратимиУкраїни #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

Ковельчанин Юрій Ганджала разом з побратимами подарували телевізор мешканцям Голобського психоневрологічного інтернату

Ковельчанин Юрій Ганджала разом з побратимами подарували телевізор мешканцям Голобського  психоневрологічного інтернату
Представники громадської організації «Побратими України» уже не вперше відвідують цей заклад, у якому проживають чоловіки з психологічними порушеннями.

Ковельчанин Юрій Ганджала разом з «Побратимами України» подарували тренажери підліткам, які облаштували спортзал у старій покинутій хаті

Ковельчанин Юрій Ганджала разом з «Побратимами України» подарували тренажери підліткам, які облаштували спортзал у старій покинутій хаті
Представників спілки учасників бойових дій в АТО вразило велике бажання хлопців з села Бірки Любешівського району займатися спортом та умови, в яких вони тренуються. Тому й вирішили допомогти.