1. Головна
  2. Новини
  3. У закладах освіти Ковеля успішно завершилася реєстрація на ЗНО-2019

У закладах освіти Ковеля успішно завершилася реєстрація на ЗНО-2019

18 березня завершилася процедура реєстрації на основну сесію ЗНО 2019 року. У всіх закладах освіти Ковеля вона пройшла вчасно та згідно до вимог нормативно-правової бази. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Пакет документів для учнів ЗЗСО Ковеля та студентів центру професійно-технічної освіти, промислово-економічного та медичного коледжів формувався за місцем навчання. Станом на 18 березня для проходження ДПА у формі ЗНО з трьох предметів зареєстровано 344 випускники закладів загальної середньої освіти (всього 346 учнів). 2 не здають ЗНО за станом здоров’я.

Для проходження ДПА у формі ЗНО з 2-ох обов’язкових предметів: української мови і літератури, історії України або математики (на вибір абітурієнта) вже зареєстровано 482 студенти центру професійно-технічної освіти, промислово-економічного та медичного коледжів.

Всі учні та студенти отримали сертифікати та доступ до особистих електронних кабінетів, допущені до проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО у травні-червні 2019 року.


#ЗНО #Освіта

Коментарі

Читайте також