1. Головна
  2. Новини
  3. У недобудованій споруді по вул. Володимирській 85б/87а у Ковелі будуть квартири та магазини

У недобудованій споруді по вул. Володимирській 85б/87а у Ковелі будуть квартири та магазини

Недобудова по вулиці Володимирській 85б/87а за кілька років неодноразово потрапляла у соцмережі з повідомленням як об'єкт підвищеної небезпеки для місцевих мешканців, особливо дітей. Котрі знаходили тут місце для розваг, наражаючи себе на небезпеку. Хоча будівництво має огорожу, все ж залишається доступним для тих, хто з цікавості хоче потрапити на його територію.

Схоже, що власник все ж вирішив зайнятися впорядкуванням території та завершити будівництво. Щоправда, його наміри дещо змінилися. Сьогодні, 28 березня, відбулась 49-а сесія Ковельської міської ради, на якій прийнято рішення дозволити розробити детальний план території реконструкції забудови по вулиці Володимирській, 85-Б та 87-А.

Кілька років тому власник планував збудувати тут заклади торгівлі та ринок. Проте нині дещо змінив свої плани: перший поверх споруди буде використано під розміщення об'єктів торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Другий поверх спочатку планував віддати під готельний бізнес. Але передумав: на сесії депутати проголосували за рішення зі змінами, якими передбачена реконструкція незавершеного будівництвом приміщення під багатоквартирний житловий будинок. Квартири заплановано на другому та третьому поверхах майбутньої новобудови.


#Новобудова #Благоустрій #Депутати #СесіяМіськоїРади

Коментарі

Читайте також

У Ковелі стали більше будувати житла

У Ковелі стали більше будувати житла
У різних мікрорайонах міста зводяться та здаються в експлуатацію багатоповерхові житлові будинки, приватні помешкання садибного типу. Місто посідає третє місце в області за цим показником.

У Ковелі планують збудувати 5 десятиповерхівок, торговий центр та спортивний комплекс

У Ковелі планують збудувати 5 десятиповерхівок, торговий центр та спортивний комплекс
Про такі наміри йдеться у повідомленні про початок процедури розгляду пропозицій громадськості у містобудівній документації. Новобудови зведуть в мікрорайоні "Сільмаш".

Житло, про яке мріяли: «Інвестор» пропонує ковельчанам якісні квартири у ЖК «Парковий квартал»

Житло, про яке мріяли: «Інвестор» пропонує ковельчанам якісні квартири у ЖК «Парковий квартал»
Спорудження другого будинку житлового комплексу, який зводить у Ковелі будівельна компанія «Інвестор», виходить на фінішну пряму, а власники квартир з нетерпінням чекають заселення у помешкання.