1. Головна
  2. Новини
  3. Хто "прибиратиме" Ковель від матеріалів передвиборної агітації?

Хто "прибиратиме" Ковель від матеріалів передвиборної агітації?

Сьогодні опівночі закінчується термін, впродовж якого законом дозволено політичну агітацію за кандидатів у Президенти України. Відповідно до розпорядження міського голови від 29.12.2018 №393-р агітматеріали розміщувалися на восьми тумбах, що знаходяться у різних мікрорайонах міста.

Незважаючи на це, матеріали передвиборної агітації деяких кандидатів можна було побачити і у невстановлених місцях: на електроопорах та житлових будинках.

Як повідомили у відділі містобудування та архітектури, власники рекламних засобів (білбордів, сіті-лайтів та ін.), на яких розміщувалася політична агітація, мають забезпечити її демонтаж самостійно. Вони про це повідомлені.

Передвиборчі матеріали, які знаходяться на спеціальних тумбах, зніматимуть комунальники. Про це повідомили в управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства. Відповідні доручення отримали керівники КП "Добробут" та РЖКП №1 та №2. Їхні працівники перевіряють наявність різного роду листівок з агітаційним змістом на прибудинкових територіях, аби забезпечити виконання законодавства.


#ВибориПрезидента

Коментарі

Читайте також

У Ковелі побував Петро Порошенко

У Ковелі побував Петро Порошенко
Перед його виступом на сцені, яку встановили на площі Героїв Майдану, присутніх розважав гурт "Плач Єремії". На зустріч із ковельчанами президент прибув із запізненням. Кажуть, їздив на передову до військових.