1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі майбутніх футболістів навчають з 4-х років ФОТО

У Ковелі майбутніх футболістів навчають з 4-х років ФОТО

У Ковелі розпочалися тренування з дошкільнятами. Футбольний Центр «Ковель-Волинь» проводить заняття з дітьми 4-6 років на стадіоні "Верес". Нині у групі - 8 маленьких футболістів.

Вони тренуються під керівництвом досвідченого тренера-педагога Михайла Пекори, який пройшов відповідне навчання у Польщі та займатиметься з дітьми за європейською програмою Soсcer Skills PRO. Цей проект є досить успішним в багатьох країнах світу.

- ФЦ «Ковель-Волинь» став першим українським клубом, який використовує систему Soccer Skills PRO, засновану на досвіді кращих європейських тренерів. ФЦ «Ковель-Волинь» – це футбольний клуб, в якому тренуються діти та молодь з Ковеля та навколишніх районів. Наші команди різних вікових категорій показують досить високі результати на представницьких змаганнях різного рівня. Сподіваємося, що і цей проект стане не менш успішним та дозволить виховувати професійних футболістів з раннього віку, - каже директор Ковельського міського центру «Спорт для всіх», тренер ФЦ «Ковель-Волинь» Роман Лис.


Тренування відбуваються двічі на тиждень на стадіоні у центрі міста. Спортивним інвентарем маленькі футболісти забезпечені. Як проходять заняття просто неба можуть спостерігати батьки. Набір у групу дошкільнят ще триває. За детальною інформацією можна звертатися за номерами телефонів:
067 393 90 41
093 533 79 60


#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також