1. Головна
  2. Новини
  3. Дванадцять призових місць здобули юні ковельчани на змаганнях з плавання серед дітей з особливими потребами

Дванадцять призових місць здобули юні ковельчани на змаганнях з плавання серед дітей з особливими потребами

У місті Кам’янське Дніпропетровської області відбулись фінальні змагання ХХVІ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, розумового і фізичного розвитку.

Змагання проходили у двох вікових групах: старша: діти 2004-2005 років народження та молодша: діти 2006-2008 років народження. Участь у спартакіаді взяли 26 команд з різних областей України та міста Києва. Загалом близько 200 учасників.

Волинь представляли ковельчани - вихованці Обласної дитячо-юнацької школи інвалідів «Інваспорт», які займаються плаванням у Ковельській КДЮСШ ім. Є. Кондратовича: Давидюк Михайло, Самойленко Станіслав, Марковський Олександр, Вакулюк Максим, Гуль Марія та Гелетуха Олег. У складі команди виступав і вихованець з Луцька - Кіх Артем.

У підсумку змагань спортсмени здобули чимало нагород.

Самойленко Станіслав – ІІ місце на дистанції 50 м брас, ІІІ місце на дистанції 100м брас (м. Ковель, тренер-викладач Олена Кравченко);

Вакулюк Максим – ІІ місце на дистанції 50м вільним стилем, ІІ місце на дистанції 100м вільним стилем, ІІІ місце на дистанції 100м брас (м. Ковель, тренер-викладач Олена Кравченко та Юлія Супрунович).

Гелетуха Олег – ІІ місце на дистанції 200 м вільним стилем, ІІІ місце на дистанції 100м на спині (м. Ковель, тренер-викладач Сергій Панасюк);

Марковський Олександр – ІІІ місце на дистанції 200м вільним стилем (м. Ковель, тренер-викладач Олена Кравченко);

Гуль Марія – ІІІ місце на дистанції 100м брас, ІІІ місце на дистанції 100м на спині (м. Ковель, тренер-викладач Олена Кравченко).

Давидюк Михайло – ІІІ місце на дистанції 100м на спині, ІІІ місце на дистанції 50м брас (м. Ковель, тренер-викладач Катерина Прадійчук);


#Плавання #Спорт #КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також

У ковельчан - три комплекти нагород у зимовому чемпіонаті Волинської області з плавання

У ковельчан - три комплекти нагород у зимовому чемпіонаті Волинської області з плавання
Три золотих та стільки ж срібних і бронзових медалей здобули вихованці комплексної ДЮСШ. Крім того, юна плавчиня Наталія Падалюк увійшла до складу збірної Волині та візьме участь в зимовому чемпіонаті України.

28 вересня у Ковелі після літньої перерви розпочинає роботу басейн комплексної ДЮСШ

28 вересня у Ковелі після літньої перерви розпочинає роботу басейн комплексної ДЮСШ
Блакитні доріжки чекають усіх, хто уже придбав абонемент та чекав на відкриття нового сезону плавання, а також тих, хто лише планує своє дозвілля та бажає зміцнити здоров’я.