1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі запускатимуть повітряних зміїв та авіамоделі літаків

У Ковелі запускатимуть повітряних зміїв та авіамоделі літаків

У Ковелі розпочалися обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту, які триватимуть два дні на спортивному майданчику ЗОШ №7. Сьогодні відбулось урочисте відкриття. До Ковеля з'їхалися 10 команд з різних куточків Волині та міста Києва. Завтра, 11 травня, змагання юних авіамоделістів розпочнуться о 10.00.

Крім того, Ковельська міська станція юних техніків запрошує ковельчан та гостей міста відвідати й міські відкриті змагання учнівської молоді з авіамоделювання та запуску повітряних зміїв, які відбудуться 12 травня на березі річки Турія (лівий берег Турії, за Ковельським відділом поліції). Початок о 10.00.

Директор Ковельської міської станції юних техніків Володимир Токарець каже, що юні ковельські авіамоделісти та й гості дуже сподіваються, що погода не завадить провести цікаві та захоплюючі змагання, до яких діти ретельно готувалися, виготовляючи власноруч моделі літаків та повітряних зміїв.



#Освіта

Коментарі

Читайте також

ЗНО 2019: графік проведення іспитів

ЗНО 2019: графік проведення іспитів
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії.