1. Головна
  2. Новини
  3. 19 травня у Ковельському медичному коледжі - День відкритих дверей ВІДЕО

19 травня у Ковельському медичному коледжі - День відкритих дверей ВІДЕО


У неділю, 19 травня, у Ковельському медичному коледжі відбудеться День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів. Про це заклад повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук. Усі, хто має бажання здобути медичну освіту, зможуть більше дізнатися про умови вступної кампанії 2019 року та напрямки, за якими проводиться навчання. Початок - о 12.00. Місце зустрічі - актова зала коледжу (вул. Незалежності, 182).

Навчання проводиться за спеціальностями: лікувальна справа, сестринська справа, акушерська справа і фармація. Студенти навчаються в умовах, наближених до лікувально-профілактичних закладів. Це дає змогу бути готовими до надання першої медичної допомоги на практиці.

Для забезпечення навчального процесу заклад має шість навчальних корпусів, а також 32 навчальні кабінети та 16 лабораторій, які оснащені сучасним обладнанням, фантомами, інструментарієм, предметами догляду за пацієнтами, спортивний зал та спортивний майданчик, естетично оформлений актовий зал.


#МедичнийКоледж #Освіта

Коментарі

Читайте також

17 квітня Ковельський медичний коледж відзначає 73-ю річницю з часу заснування

17 квітня Ковельський медичний коледж відзначає 73-ю річницю з часу заснування
Заклад розпочав діяльність у 1946 році як Ковельська школа медичних сестер. У 1948-у відбувся перший випуск. Дипломи про здобуття фаху отримали 35 випускників. Нині у коледжі - понад півтисячі студентів.