1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанин Роман Кухта вдруге став переможцем Кубка світу з кікбоксингу WAKO

Ковельчанин Роман Кухта вдруге став переможцем Кубка світу з кікбоксингу WAKO

18-річний ковельчанин, кандидат у майстри спорту Роман Кухта, вихованець КДЮСШ ім. Є. Кондратовича, став переможцем Кубка світу з кікбоксингу WAKO-2019. Про це повідомив його тренер-викладач - майстер спорту України, президент Федерації кікбоксингу ВАКО Волинської області Віталій Тимофєєв.

З 16 по 19 травня в місті Будапешт (Угорщина) тривав Кубок світу з кікбоксингу WAKO, який зібрав понад 3 тисячі учасників із 39 країн. Роман виступав у ваговій категорії до 60 кг у розділі лоу-кік. Цього року спортсмен востаннє бере участь у змаганнях як юніор. У наступному уже представлятиме Україну та Ковель серед дорослих.

Варто зауважити, що переможцем Кубка світу Роман Кухта став уже вдруге. Торік ковельчанин також був у складі національної збірної України та посів першу сходинку п'єдесталу.

Кубок світу для спортсмена став етапом підготовки до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці серпня цього року.



#Кікбоксинг #Спорт

Коментарі

  • Влад
    Змагання серед юніорів це лише початок шляху, попереду змагання серед дорослих, а це вже зовсім інший рівень, який значно складніший! Щасти чемпіоне!
    Відповісти

Читайте також

Бій за участю ковельського кікбоксера Романа Кухти визнано найвидовищнішим

Бій за участю ковельського кікбоксера Романа Кухти визнано найвидовищнішим
19-20 січня відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу WAKO, присвячений 100-річчю створення Директорії УНР. Учасниками змагань були й вихованці Віталія Тимофєєва.