1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі ремонтують прибудинкові території

У Ковелі ремонтують прибудинкові території

У Ковелі працюють над оновленням прибудинкових територій. Зокрема, впродовж двох останніх років впорядкували двори на 40 років Перемоги, 15, Грушевського, 5, Володимира Кияна, 74, Заводській, 7, Володимирській, 91а. Цьогоріч їх планують відремонтувати на Володимирській, 85 та 40 років Перемоги,17. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

У цьому мікрорайоні уже поряд благоустроєні подвір’я і до ладу хочуть привести сусідні. Крім того, на Володимирській, 85 є проблема підтоплення. Тут необхідно здійснити реконструкцію водовідведення.

Такі ж питання потребують вирішення на вулиці 1 Грудня, 2 та 4. Ці об’єкти теж внесено у плани. На сьогодні завершені тендерні процедури і найближчим часом розпочнуться роботи. Крім того, у місті ведеться поточний ремонт прибудинкових територій біля двох багатоповерхівок — Мечникова, 2 та Заводській, 17.

За словами заступника міського голови Андрія Товстиги, мешканці погодились, що роботи будуть здійснюватись у кілька етапів впродовж двох-трьох років. Зокрема, цьогоріч за першою адресою викладено з бруківки тротуари, облаштовано клумби. Підрядники над цим працюють і за іншою адресою.

Міський голова Олег Кіндер побував на цих об’єктах, поспілкувався з будівельниками. Олег Олексійович говорить, що ще чимало є прибудинкових територій, які потребують змін. Міська влада шукає різні шляхи, аби вирішення питання рухалось швидше. На жаль, самі власники квартир не надто виявляють активність та бажання взяти дольову участь у фінансуванні. При тому, що у місті створено револьверний фонд для потреб ОСББ, які можуть ним скористатись без сплати відсотків. І це дало б змогу щороку ремонтувати більше дворів.


#РемонтДороги #Благоустрій #МіськийБюджет #ОлегКіндер

Коментарі

Читайте також

На трасах Київ-Ковель-Ягодин та Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече багато аварійно небезпечних ділянок

На трасах Київ-Ковель-Ягодин та Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече багато аварійно небезпечних ділянок
На дорогах державного значення налічується 124 ділянки з підвищеною аварійністю, найбільше з яких у Закарпатській, Київській, Миколаївській областях та на Волині, - повідомляє Укравтодор.