1. Головна
  2. Новини
  3. До дня міста у Ковелі проведуть виставку-продаж продукції та презентують підприємства

До дня міста у Ковелі проведуть виставку-продаж продукції та презентують підприємства

Ковельчан запрошують до участі у виставці-продажу та презентації досягнень підприємств, установ та організацій з нагоди Дня міста. Про це повідомляють на офіційному сайті Ковельської міськради.

7 липня Ковель відзначатиме День міста. На мешканців та гостей чекає цікава програма. На бульварі Лесі Українки — виставка-продаж товарів та послуг, презентація громадських організацій.

Підприємства, установи, організації, представників бізнесу та громадських формувань запрошують долучитись та поділитись надбаннями, представити свою діяльність учасникам свята та познайомитися з успіхами інших.

Детальна інформація:

для підприємств, установ, організацій та представників бізнесу за номерами телефонів (03352) 61705; 61706 (відділ економічного розвитку та торгівлі);

для громадських організацій - (03352) 61708 (відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю).



#ДеньМістаКовеля

Коментарі

Читайте також

У Ковелі стартував конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»

У Ковелі стартував конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»
Серед ковельчан обиратимуть мецената року, громадського діяча, юних талантів. Відзначатимуть і мешканців будинків за озеленення балконів та найкращу прибудинкову територію, колективи - за благоустрій на території установ. Пропозиції приймають до 20 червня.

Для ковельчан у день визволення міста на парковій сцені грав муніципальний естрадно-духовий оркестр

Для ковельчан у день визволення міста на парковій сцені грав муніципальний естрадно-духовий оркестр
Лагінде вечірнє сонце, закохані пари, танцююча малеча, глядачі різного віку, невимушена ретроатмосфера і чудова музика. Саме так минув вечір 6 липня у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.