1. Головна
  2. Новини
  3. Випускний у Ковелі відбудеться 28 червня

Випускний у Ковелі відбудеться 28 червня

Випускний вечір у Ковелі відбудеться у день державного свята - Дня Конституції України, 28 червня. Традиційно випускників навчальних закладів, їхніх батьків та вчителів чекатимуть у центрі міста - на площі Героїв Майдану, де о 17.00 розпочнеться урочиста лінійка. Цього року свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримають понад 350 учнів.

Як повідомив начальник управління освіти м. Ковеля Віктор Бичковський, понад пів сотні випускників претендують на золоті та срібні медалі. Ще тривають підсумкові іспити ЗНО, тож остаточні результати знатимуть трохи згодом.

Найвищі результати у навчанні показали випускники спеціалізованої школи №3: є 18 претендентів на медалі. В НВК №13 - восьмеро учнів претендують на відзнаки, у міській гімназії - семеро.

За словами Віктора Бичковського, цього року усі навчальні заклади міста мають претендентів на медалі (окрім ЗОШ №2, оскільки у 2019-у школа немає випускного класу). Залишається побажати випускникам успішно скласти ЗНО та отримати свої заслужені нагороди.


#Освіта

Коментарі

Читайте також