1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбувся Міжнародний фестиваль з футболу «Футбол без кордонів»

У Ковелі відбувся Міжнародний фестиваль з футболу «Футбол без кордонів»

Завершено Міжнародний фестиваль з футболу «Футбол без кордонів», що тривав у місті Ковелі впродовж 21–23 червня. Повідомляє прес-служба ФЦ «Ковель-Волинь».

До участі приєдналися команди з Польщі: Nedzwiadek (Chełm), Legia Bart (Bartoszyce), Victoria (Bartoszyce), AT Champion (Biała Podlaska), Білорусі: ЦОР «Брест» та України – «Фортуна» з міста Києва, «Полісся» (Житомир), «Універсал» (Луцьк), ФК «Волинь» (Луцьк), «Адреналін» (Луцьк) та вихованці Футбольного Центру «Ковель-Волинь».

Запекла триденна боротьба за першість відбувалася у трьох вікових категоріях:
✅ дітки 2010 р.н. та молодші
✅ хлопчаки 2009 р.н.
✅ юнаки 2008 р.н.

Отож, серед команд 2010 р.н. "золото" та "срібло" турніру здобули гості з Білорусі – ЦОР «Брест-2» та ЦОР «Брест-1». На третій сходинці закріпилися вихованці ФЦ «Ковель-Волинь».

У віковій категорії 2009 р.н. на першій сходинці - вихованці луцької «Волині», "срібло" повезли додому гравці «Nedzwiadek» (Chełm), а от третя сходинка за вихованцями Романа Шафранюка - ФЦ «Ковель-Волинь».

Серед найстарших учасників, дітей 2008 р.н. першість за вихованцями ФК «Волинь», на другій сходинці - гості із Хелма «Nedzwiadek». "Бронза" фестивалю за ковельчанами - ФЦ «Ковель-Волинь».

Футбольний Центр «Ковель-Волинь» та КМЦ ФЗН «Спорт для всіх» щиро вдячні друзям із міст Бартошице, Бресту, Білої Підляски, Луцька, Києва, Житомира за активну участь у фестивалі.


#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також