1. Головна
  2. Новини
  3. З нагоди Дня Конституції України відзначили ковельчан

З нагоди Дня Конституції України відзначили ковельчан

Напередодні Дня Конституції у Ковелі відбулось урочисте засідання, на якому були присутні депутати міської ради, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та мешканці міста. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер виступив з промовою, в якій, зокрема, сказав, що сьогодні наша держава у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу. І тепер українці ще більше розуміють важливість Головного Документа, який захищає наші державні символи, нашу мову, кордони, права кожного громадянина.

Звертаючись до містян, Олег Олексійович побажав присутнім та їхнім родинам добробуту та впевненості у кращому й благополучному житті у власній країні, а також злагоди, порозуміння та миру в українській державі.

За досягнуті успіхи, сумлінну працю, професіоналізм та компетентність, а також активну громадянську позицію та з нагоди свята Подякою міського голови було відзначено голову громадської організації «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур», Артемук Ірину, приватних нотаріусів Заліську Наталію та Кушнерук Альону, депутата міської ради Мілінчука Андрія.



#Депутати #СесіяМіськоїРади #КлубКонтур

Коментарі

Читайте також

Ковельські депутати просять керівництво держави посприяти у відновленні потяга «Здолбунів-Ковель-Хелм»

Ковельські депутати  просять керівництво держави посприяти у відновленні потяга «Здолбунів-Ковель-Хелм»
27 червня на сесії міськради було прийняте відповідне звернення до президента, прем'єра, голови Верховної Ради щодо врегулювання певних процедур із фіскальними органами Республіки Польщі.

Сесія міськради розгляне документ про впорядкування розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Ковелі

Сесія міськради розгляне документ про впорядкування розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Ковелі
Постійна депутатська комісія погодила відповідний проект рішення, аби припинити хаотичне розміщення павільйонів та створити однакові умови для підприємців, які здійснюють торгівлю чи надають послуги у кіосках.