1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанка Юлія Ткач здобула золоту медаль на Європейських іграх ВІДЕО

Ковельчанка Юлія Ткач здобула золоту медаль на Європейських іграх ВІДЕО


Сьогодні, 28 червня, відбувся фінальний поєдинок між ковельчанкою Юлією Ткач, яка представляє Україну у вільній боротьбі на ІІ Європейських іграх, з представницею Азербайджану Ельмірою Гамбаровою.

Українська чемпіонка здобула беззаперечну перемогу на килимі у боротьбі за золоту медаль. Вітаємо Юлію з черговим досягненням на престижних європейських змаганнях і бажаємо й надалі успіхів у спорті!

- Взагалі задоволена, адже я перемогла. Але, безперечно, були й помилки і є над чим працювати. Помилки тактичного характеру: десь перестояла, невчасно зробила атаку… будемо працювати, я розумію, де схибила. Проте, коли виходиш на килим, з хвилюванням важко впоратися. Напевно, у цьому вся суть спорту – проявляти себе в миті емоційного напруження, що не завжди вдається. Але помилки нас вчать, змушують рухатися далі, удосконалюватися. Адже й суперники теж не стоять на місці, - зауважила чемпіонка в інтерв'ю спортивним журналістам НОК України.


Загалом в активі збірної команди України на ІІ Європейських іграх станом на вечір 28 червня 32 нагороди: 9 золотих, 12 срібних, 11 бронзових.


Фінальний поєдинок Юлії Ткач ВІДЕО



Нагородження Юлії Ткач золотою медаллю ВІДЕО






#ВільнаБоротьба #Спорт #ЮліяТкач

Коментарі

Читайте також

Четверо ковельчан представлятимуть Україну на ІІ Європейських іграх в Мінську ФОТО

Четверо ковельчан представлятимуть Україну на ІІ Європейських іграх в Мінську ФОТО
Тетяна Коб (бокс), Юлія Ткач (вільна боротьба), Юрій Вандюк та Андрій Рибачок (веслування) захищатимуть честь держави на головних спортивних іграх європейського континенту, які стартують сьогодні у Білорусі.