1. Головна
  2. Новини
  3. Четверо ковельчан представлятимуть Україну на ІІ Європейських іграх в Мінську ФОТО

Четверо ковельчан представлятимуть Україну на ІІ Європейських іграх в Мінську ФОТО

На ІІ Європейських іграх, які стартують сьогодні у Білорусі, Україна представлена 198 спортсменами у 15 видах спорту та у 22 дисциплінах. Відзначимо, змагання в 8 видах спорту стануть кваліфікаційними на Олімпійські ігри 2020 року у Токіо.

До складу Національної боксерської збірної України, яка виступатиме на головних спортивних іграх європейського континенту, входить ковельчанка - Тетяна Коб, чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу, Заслужений майстер спорту України. Цього року Тетяна стала дванадцятиразовою чемпіонкою України.

Боротьба - один з 15 видів спорту, в яких буде розіграно медалі ІІ Європейських ігор у Мінську. Україну у вільній боротьбі представлятимуть 17 спортсменів. Серед них і Юлія Ткач, Заслужений майстер спорту України, багаторазова чемпіонка світу та Європи із боротьби, аспірантка Львівського державного університету фізичної культури.

Багаторазові чемпіони Європи та світу серед юніорів і молоді, срібні призери чемпіонатів Європи та світу серед дорослих, багаторазові чемпіони України, майстри спорту міжнародного класу Юрій Вандюк та Андрій Рибачок представлятимуть Україну у змаганнях з веслування. У каное-двійці вони долатимуть "олімпійську" дистанцію у 1000 метрів.


Фото - НОК України

#Спорт #ВільнаБоротьба #Веслування #ЮліяТкач #ТетянаКоб #Бокс

Коментарі

Читайте також

На чемпіонаті світу ковельчани виборюватимуть ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2020

На чемпіонаті світу ковельчани виборюватимуть ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2020
На чемпіонаті України з веслування, який завершився у Дніпрі, з восьми стартів у чоловічому каное на різних дистанціях — сім перемог здобули ковельські веслувальники. Восьмий старт завершився “бронзою”.