1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанин забив два голи на чемпіонаті світу з футболу та вивів паралімпійську збірну до фіналу ВІДЕО

Ковельчанин забив два голи на чемпіонаті світу з футболу та вивів паралімпійську збірну до фіналу ВІДЕО

Учора відбувся півфінальний матч України з командою Бразилії, в якому українські паралімпійці вщент розгромили суперника з рахунком 3:0 та вийшли у фінал чемпіонату світу, - повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України.

Гра була напруженою і дуже гострою з боку бразильців: 3 жовті картки на їхньому рахунку. Однак, гостра гра їх не врятувала - Україна перемогла!

Ковельчанин Романчук Віталій на другій хвилині першого тайму відрив рахунок переможного виступу України, у другому таймі його естафету підхватив Доненко Іван, а майже вкінці матчу Романчук Віталій поставив вдруге яскраву гольову крапку.

Нагадаємо, що з 2 по 20 липня в місті Севілья (Іспанія) триватиме чемпіонат світу з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, у якому беруть участь 16 країн. До складу національної паралімпійської збірної України входить і ковельчанин Віталій Романчук.

Перебіг цього матчу можна подивитись на каналі youtube.




Читайте також: Ковельчанин візьме участь у чемпіонаті світу з футболу серед паралімпійських команд


#Футбол

Коментарі

Читайте також

Команди ФЦ «Ковель-Волинь» - чемпіони та срібні призери найбільшого футбольного турніру у Східній Європі

Команди ФЦ «Ковель-Волинь» - чемпіони та срібні призери найбільшого футбольного турніру у Східній Європі
На змагання WROCLAW TROPHY-2019 прибуло близько 4000 гравців із 20-ти країн. Україну представляли 5 команд Футбольного Центру «Ковель-Волинь», які показали достойні результати.