1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі під час будівельних робіт виявили боєприпаси

У Ковелі під час будівельних робіт виявили боєприпаси

17 липня працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону УДСНС України у Волинській області вилучили та знищили 4 мінометних міни та авіаційну бомбу часів ІІ Світової війни. Повідомляє прес-служба ДСНС.

82-міліметрову міну, яку знайшли в селі Ліски Володимир-Волинського району, і авіаційну бомбу АО-10 та ще три 50-міліметрових мінометних міни в місті Ковелі, виявили будівельники під час копання траншеї під фундамент для будівель.

Групою піротехнічних робіт АРЗ УДСНС України у Волинській області виявлені застарілі боєприпаси було вилучено та знищено в установленому порядку.

Від початку року на території Волинської області виявлено 1863 вибухонебезпечних предметів та 217 набоїв.

Громадяни мають знати, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.


#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

На Ковельщині піротехніки ДСНС знешкодили дві 100-кілограмових бомби

На Ковельщині піротехніки ДСНС знешкодили дві 100-кілограмових бомби
Вибухонебезпечні предмети часів Другої Світової війни виявили поблизу села Любитів. Фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС знешкодила боєприпаси.

У Ковелі евакуювали персонал та відвідувачів торгового центру «Акцент»

У Ковелі евакуювали персонал та відвідувачів торгового центру «Акцент»
Аби перевірити готовність спеціалізованих служб до роботи у надзвичайних ситуаціях, рятувальники, поліція та "швидка" виконували завдання з порятунку людей та ліквідації наслідків розлитої ртуті.

9 липня у Ковелі в приватному секторі сталася пожежа ВІДЕО

9 липня у Ковелі в приватному секторі сталася пожежа ВІДЕО
Стовп чорного диму та їдкий запах продуктів горіння було видно й відчутно у найвіддаленіших куточках міста. Кажуть, що на території приватного обійстя займалися розбиранням автомобілів на запчастини.