1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі поліцейські затримали наркозбувача

У Ковелі поліцейські затримали наркозбувача

Співробітники Ковельського відділу поліції під час чергового збуту прекурсору «Субутекс» затримали 39-річного ковельчанина. Слідчі оголосили йому про підозру у скоєному злочині, передбаченому ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Про це повідомили на офіційному сайті Національної поліції.

Попередньо поліцейські задокументували факт збуту прекурсорів волинянином. Заборонений товар він реалізовував наркозалежним особам, а також вживав сам. Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вилучені прекурсори направлено у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Триває досудове слідство розпочате за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 10 років.


#НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

У Ковелі крали пальне та завантажували контрабандні цигарки в потяг. Про резонансні справи повідомляє прес-служба залізниці

У Ковелі крали пальне та завантажували контрабандні цигарки в потяг. Про резонансні справи повідомляє прес-служба залізниці
Під час оперативних заходів на станції Ковель працівники воєнізованої охорони запобігли транспортування контрабандного тютюну та крадіжці дизпалива з локомотивного депо Ковель.