1. Головна
  2. Новини
  3. Особливі спортсмени з Ковеля посіли друге місце на змаганнях з боча

Особливі спортсмени з Ковеля посіли друге місце на змаганнях з боча

28 липня у Володимирі-Волинському відбулися змагання з боча, орієнтовані на осіб з ураженням опорно-рухового апарату і направлені на залучення маломобільних груп населення до активного способу життя, - повідомляють на офіційному сайті Володимир-Волинської міськради.

Захід, який провели з нагоди відзначення Дня міста, відбувся за участі 22-ох спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату з Волині та Рівненщини.

У результаті змагань перше загальнокомандне місце посіла команда Рівненської області, друге – команда “Добродія в дії-2” (м. Ковель) і третє – команда “Добродія в дії-1” (м. Ковель).

Організатори зазначають, що основне завдання проведення змагань – популяризація боча як виду спорту, зважаючи на те, що для деяких людей з порушеннями опорно-рухового апарату це єдиний можливий вид спортивних занять. Також змагання мали на меті привернути увагу до проблем людей з особливими потребами, які займаються фізичною культурою.

Переможців змагань нагороджено грамотами та медалями.


#Боча #Спорт #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

Особливі спортсмени з Ковеля провели майстер-клас з паралімпійського виду спорту для гостей з різних країн

Особливі спортсмени з Ковеля провели майстер-клас з паралімпійського виду спорту для гостей з різних країн
Участь у фізкультурно-оздоровчій грі з боча, що відбулась в урочищі "Фасти", взяли представники з Молдови, Білорусі та Польщі, а також різних областей України.